lvi asennuspalvelu marjanen oy

yrittäjä janne marjanen

lvi-asennuspalvelu marjanen oy yrittäjä janne marjanenMoi!

Olen Janne, ja olen yrittäjä LVI-Asennuspalvelu Marjanen Oy:ssä. Valmistuin LVI-asentajaksi vuonna 2012, ja tätä ennen työskentelin lähes 17 vuotta erilaisissa metalli-alan tehtävissä.

Opiskellessani LVI-alaa ajattelin, että valmistuttuani asentajaksi menisin ns. palkkatöihin vieraalle. Aloin kuitenkin opintojen loppupuolella harkitsemaan yrittäjyyttä. Yrittäjyys alkoi tuntua yhä vaan järkevämmältä vaihtoehdolta, kun kävi ilmi, että Säkylästä löytyi samanhenkinen LVI-asentajaksi jo valmistunut Sampo Koivisto, joka oli myös harkinnut lähteä yrittäjäksi. Valmistuttuani perustimme omat yrityksemme, mutta aloitimme putkitöiden tekemisen yhdessä, ja töitä riitti heti alusta asti mukavasti. Töitä tehtiin aluksi enimmäkseen Säkylän alueella. Välillä tehtiin töitä myös Kokemäen suunnalla, ja pian jo huomattiin, että tekemistä riitti yhä enemmän laajemmalla alueella.

Alkuvuonna 2014 palkkasin ensimmäinen ulkopuolisen LVI-asentajan jolloin hankin myös toisen huoltoauton. Vuoden 2014 lopulla tapahtui LVI-Asennuspalvelu Marjasen historiassa isompi muutos, kun teimme kaupat Teljän Vesipisteen kanssa toimitiloista ja varastosta, jotka sijaitsevat Kokemäen Suokkaan teollisuusalueella. LVI-Asennuspalvelu Marjanen avasi oman putkiliikkeen. Jo pitkään varastotiloina toiminut oma autotalli sai toimia taas autotallina. Myymälään tarvittiin uusi henkilö vastaamaan liikkeen LVI-myynnistä ja tavaran hankinnasta.

Liikkeen tuoman lisäasiakaskunnan turvin on hankittu kolmas huoltoauto sekä palkattu kaksi uutta asentajaa porukkaan mukaan. Vuonna 2016 yrityksessä on henkilö, joka vastaa myymälän toiminnasta, sekä neljä-viisi asentajaa, itsenikin näihin mukaan lukien. Oma kotiväkikin on vahvasti mukana yrityksen toiminnassa. Vaimo Pia vastaa taloushallinnosta. Yhteistyö jatkuu edelleen Sampon sekä muiden paikallisten putkimiesten kanssa.

Sanottakoon, että yhteistyössä on voimaa...

- JanneLVI -asennuspalvelu Marjanen Oy, LVI -alan palvelut uudisrakentamisessa sekä vanhan saneerauksessa.
Ota meihin yhteyttä 044 989 4186.

2499616-4

lvi - asennuspalvelu marjanen oy on yrittäjien jäsen     Google Plus logo     luotettavakumppani   LVI Asennuspalvelu Marjanen Oy kuuluu Hanakat -ketjuun